>>>>>

Wanita Secara Spontan Membuka Bra Yang Di Pakainya Dan Diberikan Kepada Lelaki Menjadi Sensasi


Seorang wanita kaya nan cantik di ibu negara China, Beijing, melakukan sebuah hal mengejutkan di tempat awam ketika ia melawat sebuah acara tawaran jual beli barang mewah dari sebuah jenama terkenal di Beijing.

Wanita ini tiba-tiba melepas bra berwarna pink yang dikenakannya dan menyerahkan bra tersebut kepada seorang lelaki yang bertugas menilai nilai barang-barang merah dalam tawaran jual beli tersebut.

Wanita ini melakukan hal gila tersebut kerana ia kesal dan meragukan kemampuan sang petugas dalam menaksir nilai handbag mewah jenama terkenal miliknya yang hendak ia jual. Kejadian nyeleneh ini dirakamkan oleh jurugambar dan jurukamera, serta warga yang hadir disitu.


Bra for Appraiser
Screenshot ketika wanita ini hendak menjual beg tangan (handbag) mewahnya. para pengawai penilai memeriksa keaslian, kondisi, serta nilai beg tersebut dengan sangat teliti.

Bra for appraiser
Screenshot ketika wanita ini marah dan berdiir kerana kesal kepada sang petugas meragukan keaslian tas yang ia beli dengan harga mahal

Ini adalah foto ketika wanita tersebut secara tiba-tiba membuka kait bra yang dia pakai

Bra for Appraiser
Screenshot ketika wanita ini telah melepas bra pink yang dia kenakan

Bra for Appraiser
Screenshot ketika si wanita membaling bra yang ia kenakan tersebut ke meja sang petugas, sembari mengatakan "Apakah ini merk palsu juga?". Ternyata wanita ini mengenakan bra keluaran merk pakaian dalam ternama. Sang petugas merasa kekok kerana hal memalukan ini disaksikan cukup banyak orang

Screenshot ketika sang petugas mau tak mau menagmbil bra tersebut dan memeriksanya. Ia mengatakan mungkin ini asli, sehingga membuat sang wanita marah dan begitu saja meninggalkan bra yang tadi dikenakannya di tempat tersebut sementara sang pertugas hanya tersenyum

Tak pelak rekaman video ulah wanita cantik yang tidak diketahui namanya ini menjadi bahan tontonan dan perbincangan hangat para netizen di China.
(China Youth Daily, Weibo)
0 Komentar untuk "Wanita Secara Spontan Membuka Bra Yang Di Pakainya Dan Diberikan Kepada Lelaki Menjadi Sensasi"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info