>>>>>

7 Gambar Gadis Sanggup Gadai Nyawa Dapatkan Gambar Terbaik #SupportGaza


Tanpa sebarang perasaan takut, seorang gadis melayu sanggup membahayakan nyawa sendiri semata-mata hendak menyampaikan mesej sokongan terhadap Gaza, Palestin & keadilan untuk MH17.

Berada di satu bangunan tinggi di sekitar Kuala Lumpur, gadis ini sanggup mengadai nyawanya semata-mata untuk mendapatkan photoshoot yang superb menarik dan ditambah 'enak' dengan mesej sokongan padu terhadap umat Islam di Gaza dan MH17 yang ditembak jatuh bulan lepas.

Entah bagaimana mereka mendapat keizinan untuk berada di tempat bahaya itu. Sudahlah tidak dilengkapi dengan alat keselamatan, jika tersilap langkah, pasti maut yang menanti di bawah.Bukan begini caranya nak menyatakan sokongan terhadap Gaza mahupun menuntut keadilan untuk MH17. Perbuatan sebegini sebenarnya nampak terdesak mahukan perhatian orang ramai yang akhirnya dilabelkan sebagai satu tindakan yang tidak cerdik.

Remaja sememangnya terkenal dengan sikap mereka yang ingin mencuba sesuatu yang baru untuk mendapat perhatian dan pujian orang ramai.

Orang ramai dinasihatkan, jangan perjudikan nyawa semata-mata untuk mendapatkan gambar sudut yang terbaik seperti yang dilakukan oleh gadis dalam gambar ini. Mohon pihak berkenaan mengambil tindakan tegas terhadap mereka.

Sumber
0 Komentar untuk "7 Gambar Gadis Sanggup Gadai Nyawa Dapatkan Gambar Terbaik #SupportGaza"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info