>>>>>

Pelajar Lelaki Di China Suka Mengambil Curi Gambar Guru Mereka Yang Berpakaian Seksi

Para guru sekolah menengah ini sudah celik teknologi. Dan usia mereka pun semakin muda. Usia guru yang muda ini automatik membuat mereka tampil fashionable. Lagipula pihak sekolah manapun selalu memerlukan para guru tampil menarik dan rapi semasa mengajar, tidak seperti dahulu yang telihat kaku dengan pakaian seragam yang itu-itu saja.

Begitu pun di China. Guru-guru di Negara Tirai Bambu ini memang diharuskan oleh dasar kerajaan agar tampil menarik semasa mengajar di sekolah agar para murid bersemangat. Tentu saja para guru harus berpakaian rapi dan sopan.

Namun pesona kecantikan guru-guru ini selalu saja menarik perhatian para pelajar nakal (di sekolah mana saja pasti selalu ada pelajar nakal, bukan?) Yang diam-diam mengambil foto guru mereka semasa mengajar di kelas dengan telefon bimbit dan menguploadnya ke internet sehingga menjadi perbincangan heboh di dunia maya sampai akhirnya akses gambar-gambar tersebut disekat oleh kerajaan China.

Pakaian guru ini amat mencolok sebagai seorang guru


Tidak ada yang salah dengan guru-guru ini, namun pelajar mereka memang kurang ajar

Namun malangnya, gambar-gambar tersebut sudah terlanjur tersebar luas di dunia maya. Oleh kerana itu, hati-hatilah para ibu guru muda terhadap kenakalan pelajar anda. Pelajar nakal selalu saja mempunyai helah licik untuk mengelabui para guru. Sebaiknya razia rutin dan mendadak memang harus selalu diterapkan disekolah.

Kenakalan pelajar semacam ini sudah tidak boleh diterima kerana mereka mengganggu guru mereka

Faktanya, walau sekolah-sekolah di China melarang pelajarnya membawa telefon bimbit ke sekolah tetap saja pihak sekolah tidak mengesannya. Beginilah akibat negatif dari teknologi.

(rocketnews, ttmop)
0 Komentar untuk "Pelajar Lelaki Di China Suka Mengambil Curi Gambar Guru Mereka Yang Berpakaian Seksi"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info