>>>>>

Reka bentuk Tandas Yang Paling Pelik Digunakan (5 Gambar)

Kreatif atau tidak, perkara ini memang subjektif.

Bagi sesetengah designer, mereka lebih gemar menggunakan pendekatan yang agresif dengan mencipta sesuatu yang kontroversi bagi meraih publisiti dengan segara.
Baru-baru ini, tercetus kontroversi apabila pihak penganjur Bangsean Bike Week, di wilayah Choburi Thailand dikritik teruk kerana menyediakan tandas yang mempunyai design yang pelik di mana tandas yang disediakan tidak mempunyai sistem pembetungan yang proper. 


Berdasarkan daripada gambar yang tersiar di laman media sosial, tandas yang terletak di tep laut ini tidak dilengkapi dengan sistem pembetungan untuk menyalurkan air kumbahan kepada tangki septik yang dikhaskan. Sebaliknya, segala air kumbahan akan disalurkan terus ke dalam laut.
Menurut seorang pengujung, penggunaan tandas yang pelik ini seseolah seperti membuang air terus ke dalam laut dan ini akan mencemarkan persekitaran pantai dengan bahan-bahan kumbahan dan seterusnya akan menggalakan penyebaran pelbagai jenis penyakit.
Selain daripada itu, rekabentuk urinal bowl yang kontroversi untuk tandas lelaki juga mendapat kritikan pengunjung.Rekabentuk Tandas Ini Sungguh Meloyakan Untuk Digunakan5 


Rekabentuk Tandas Ini Sungguh Meloyakan Untuk Digunakan_ 

Rekabentuk Tandas Ini Sungguh Meloyakan Untuk Digunakan 4 

Rekabentuk Tandas Ini Sungguh Meloyakan Untuk Digunakan 3 

Rekabentuk Tandas Ini Sungguh Meloyakan Untuk Digunakan 2
0 Komentar untuk "Reka bentuk Tandas Yang Paling Pelik Digunakan (5 Gambar)"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info