>>>>>

Kerana Cantik Dan Seksi, Wanita Kerdil Ini Menjadi SensasiUumumnya wanita seksi lekat dengan paras cantik dan bentuk tubuh yang sempurna. Namun seorang wanita asal Brazil bernama Karina Lemos ini mampu mendobrak anggapan tersebut.

Ya, Karina memang bertubuh kerdil ini namun aura keseksian wanita cantik ini malahan membuatnya semakin menarik dan menjadi pusat perhatian sampai-sampai menjadi pembicaraan ramai di internet.


Karina Lemos
Walalu ia kerdil, siapapun tidak ada yang meragukan kecantikan dan keseksian Karina Lemos
 
Karina yang hanya bertinggi badan 123 cm ini mendadak tenar kerana tarian Gangnam Style yang ia lakukan meniru rapper asal Korea, PSY.

Karina Lemos
Keunikan, keseksian dan kecantikannya membuat Karina Lemos kini menjadi salah satu pelakon tenar di BrazilWalau tubuhnya kecil dan tidak normal, namun ia tetap merasa percaya diri. Ia kini bahkan mulai sering tampil di stesen-stesen televisyen di Brazil. Dalam masa singkat pun akaun media sosialnya kebanjiran banyak pengikut.

Karina Lemos
Untuk menjaga bentuk tubuhnya, Karina rutin berolahraga

Karina selalu rutin menjaga keseksian tubuhnya dengan rutin bersenam. Baginya, kekurangan yang ada di dalam dirinya justru membuatnya kelihatan menarik di mata orang lain. Buktinya, ia telah banyak menerima lamaran banyak laki-laki yang ingin menjadi kekasihnya.

Karina Lemos
Wajah Karina Lemos yang cantik ini membuat banyak lelaki ingin menjadi kekasihnya

Bagaimana menurut Anda?
(Daily Mail)
0 Komentar untuk "Kerana Cantik Dan Seksi, Wanita Kerdil Ini Menjadi Sensasi"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info