>>>>>

Ujian Jari Sederhana Ini Boleh Menunjukkan Anda Cantik Atau Tidak. Buktikan!

Ujian Jari Sederhana Ini Boleh Menunjukkan Anda Cantik Atau Tidak. Buktikan! - Seringkali bertanya-tanya di depan cermin apakah anda cukup cantik untuk tackle lelaki yang berkesan di hati anda? Well, semua wanita pernah mengalami masa ini. Namun sekarang ada sebuah cara mudah untuk mengukur kecantikan anda.

Tes Jari Sederhana Ini Bisa Menunjukkan Anda Cantik Atau Tidak. Buktikan!
Sebuah ujian mudah boleh menunjukkan dua hal, wajah anda cantik atau tidak. ujian mudah ini dinamakan 'Beauty and Ugliness Pengenalan Method' dipetik dari Metro. Dan teknik ini sangat popular di jejaring sosial China, Weibo.

Begitu uniknya ujian ini, membuat banyak orang ingin tahu. Walaupun khabarnya, banyak selebriti di China cuba ujian cantik atau jelek ini. Seperti apa ya caranya?

Pertama, acungkan jari telunjuk anda, letakkan pangkal jari telunjuk pada dagu. Apakah bibir anda menyentuh jari atau tidak? Bila anda bingung, lihat gambar di bawah ini.


 Tes Jari Sederhana Ini Bisa Menunjukkan Anda Cantik Atau Tidak. Buktikan!
Menurut ujian ini, kalau bibir anda menyentuh jari, maka anda adalah orang yang cantik dan menarik. Namun bila tidak, anda tak masuk dalam kategori cantik dan menarik. Hal yang sama berlaku pada lelaki yang cuba melakukan ujian jari ini.

Namun para pakar mengatakan bahawa anda tak perlu bimbang kalau ternyata anda tak dikategorikan cantik. Kerana ujian ini tak mengukur kecantikan secara keseluruhan. menurut Dr Mark Holmes, ini adalah ujian yang mudah untuk mengukur simetri dan seimbang pada wajah.

Kerana kecantikan dianggap sebagai sesuatu yang simetri dan seimbang. Namun ujian ini tidak boleh mengukur semangat dan keperibadian anda. Jadi, jangan bimbang. lagipula kecantikan itu sangat relatif adanya.

Jadi, bagaimana hasil ujian kecantikan anda, Ladies?
0 Komentar untuk "Ujian Jari Sederhana Ini Boleh Menunjukkan Anda Cantik Atau Tidak. Buktikan!"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info