>>>>>

Gambar : Diserang Kerana Cemburu - "Sekarang orang akan panggil kamu Chucky"
Wilayah Formosa, Argentina - Kerana kelihatan terlalu cantik, seorang gadis, Julia Alvarez, 15, diserang oleh dua orang budak perempuan lain ketika dia sedang berjalan pulang dari melawat rakannya.


Menurut kenyataan dari gadis terbabit, dua orang budak perempuan terbabit, yang masing-masing berusia 16 dan 18 tahun menumbuk dan menjatuhkannya ke atas tanah.

Kemudian mereka mengeluarkan pisau dan berkata "Semua orang kata kamu cantik, Kamu takkan kelihatan cantik lagi selepas kami selesai dengan kamu. Sekarang orang akan panggil kamu Chucky".


Julia kemudiannya berkata kedua-dua budak itu menyerangnya dengan pisau secara bertubi-tubi di badan dan muka.Julia telah menerima banyak jahitan di muka dan di badan. Salah satu luka di bahagian belakang badan Julia sahaja memerlukan 20 jahitan. Bayangkan sajalah berapa lagi jahitan yang diperlukan Julia dibahagian lain.

Gambar Julia telah menjadi viral di Facebook apabila ia dimuat naik oleh kakaknya yang geram dengan tindakan polis tempatan yang tidak mahu menyiasat kes tersebut 
0 Komentar untuk "Gambar : Diserang Kerana Cemburu - "Sekarang orang akan panggil kamu Chucky""

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info