>>>>>

2 Gadis Berbikini Dan Berjemur Di Atas Bumbung

Gelagat dua gadis Singapura memakai bikini dan memilih bumbung bangunan meletak kereta sebagai tempat untuk ‘berjemur’ menyebabkan seorang pengawal keselamatan wanita ‘naik angin’ dan menghalau kedua-duanya dari situ dengan payung!

Yang lawaknya, salah seorang gadis tersebut juga diketuk dengan payung itu oleh pengawal berkenaan setelah terjadi pertengkaran di antara sesama mereka.

Kejadian berlaku pukul 2 petang, ketika cuaca sedang panas terik.


Dua gadis berkenaan pada mulanya dilihat pergi ke petak parkir yang kosong sebelum menanggalkan pakaian mereka.Kemudian dengan hanya berbikini, kedua-duanya dilihat enak berbaring seolah-olah berada di tepi pantai.

Tindakan mereka disedari oleh seorang pengawal keselamatan yang bertugas.

Pengawal wanita itu ternyata cukup marah dengan perbuatan tersebut.

Kejadian yang berjaya dirakam itu kini menjadi viral di republik tersebut setelah ia tersebar di dalam internet.

Macam-macam hal….

Dua gadis berkenaan pada mulanya dilihat pergi ke petak parkir yang kosong sebelum menanggalkan pakaian mereka.Kemudian dengan hanya berbikini, kedua-duanya dilihat enak berbaring seolah-olah berada di tepi pantai.Tindakan mereka disedari oleh seorang pengawal keselamatan yang bertugas.Pengawal wanita itu ternyata cukup marah dengan perbuatan tersebut.Kejadian yang berjaya dirakam itu kini menjadi viral di republik tersebut setelah ia tersebar di dalam internet.-sumber
0 Komentar untuk "2 Gadis Berbikini Dan Berjemur Di Atas Bumbung "

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info