>>>>>

Wanita Ini Hampir Putus Kepalanya Di Sambar Keretapi

Waktu masih kecil orang tua kita kerap mengingatkan untuk tidak mengeluarkan tangan dan kepala dari tingkap kenderaan demi alasan keselamatan kita.

Dan kali ini, seorang wanita cantik bernama Charissa yang hampir saja melayang jiwanya akibat sembarangan mengeluarkan kepala di tingkap kereta. Naik kereta itu sangat seru dan menyenangkan, namun ada baiknya kita tidak terlalu girang sampai lupa dengan keselamatan sendiri.

Charissa nampak sangat senang berada di kereta dan hendak mengambil gambar video dengan bantuan rakannya dengan menggunakan kamera. Awalnya Charissa masih berada di dalam kereta, sampai ia menoleh keluar dan melihat bahawa tak ada kereta lain, ia mengeluarkan kepalanya.
Screenshot saat Charissa sedang bersiap-siap mengeluarkan kepalanya

Screenschot saat Charissa belum menyadari ada kereta lain datang mendekat dari arah berlawanan dengan kecepatan tinggi

Screenshot sesaat setelah Charissa memasukkkan kepalanya ke dalam kereta. Ia terhempas, pucat, gementar tapi kembali berdiri dan sedikit tertawa


Tanpa diduga, sesaat kemudian muncul kereta yang melalui dari arah bertentangan dengan kelajuan yang sangat tinggi. Kereta itu begitu dekat dan hampir saja menyambar kepalanya. Wanita itu akan memasukkan kepalanya kembali dan terhempas sampai jatuh. Wanita itu gemetaran sambil masih sedikit tertawa kerana terkejut.

Boleh diteka apa yang akan terjadi kalau Charissa tak sedar ada kereta yang muncul dari arah lain. Tak pelak, rakaman yang disiarkan di laman Stomp ini menjadi sensasi.(Stomp)
0 Komentar untuk "Wanita Ini Hampir Putus Kepalanya Di Sambar Keretapi "

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info