>>>>>

Gila, Lelaki Ini Mempunyai 98 Anak Yang Tersebar Di Banyak Negara

Ed Houben dari Jerman mempunyai hobi yang luar biasa. Dia menjadi penderma sperma tang terkenal di kalangan banyak wanita Eropah yang mencarinya kerana lelaki ini terkenal sangat subur.

Ia baru saja untuk pertama kalinya bertemu Madita, anaknya yang ke-98, yang berumur enam minggu di sebuah rumah pertanian di timur laut Jerman. Semua anaknya tersebar di pelbagai negara Eropah.

Houben adalah "penderma sperma percuma". Dia membantu pasangan lesbian, wanita tunggal, dan pasangan heteroseksual yang mengalami masalah kesuburan. Dia mula memberikan sperma percuma pada tahun 2002 di sebuah bank sperma.

Namanya dikenali di Belanda, seperti negara Eropah lain dan Kanada, melarang sumbangan sperma tanpa jati diri.

Houben yang pekerjaan tetapnya adalah pemandu kedua kemudian mula menawarkan perkhidmatan mereka melalui internet. Houben sekarang menyumbangkan sperma melalui "cara tradisional" dengan menggunakan "organ" yang diberikan Tuhan, bukannya suntikan (inseminasi).

Ia mengatakan bahawa banyak orang yang mengatakan dirinya berkaitan seks tanpa tanggung jawab, namun dia mengatakan bahawa semua yang dilakukannya "selalu membuahkan hasil". Dan apabila gagal, maka dia merupakan satu-satunya orang yang boleh diajak bicara.

Ibu Madita, jururawat berumur 28 tahun bernama Kati, berkata, "Saya tunggal. Saya sejak lama ingin mempunyai anak, tetapi luar pernah menemui lelaki yang tepat. Setelah enam tahun, saya mula mencari orang seperti Ed."


Ed Houben (kanan) menggendong Madita didampingi oleh ibu Madita, Kati, seorang wanita dari Jerman


Houben sendiri menyimpan cawan anak pasangan lesbian yang dia bantu, foto anak-anaknya, dan juga data yang selalu dikemaskini agar keturunannya luar saling berhubungan seksual.

Pihak yang dalam waktu dekat akan dia bantu adalah pasangan bangsa Inggeris yang selama bertahun-tahun telah mendatangi sejumlah klinik di Amerika Syarikat dan United Kingdom untuk mendapatkan keturunan tetapi selalu gagal memperoleh keturunan.(BBC, ABC News)
0 Komentar untuk "Gila, Lelaki Ini Mempunyai 98 Anak Yang Tersebar Di Banyak Negara"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info