>>>>>

Pengetua kantoi lakukan oral seks dengan guru Matematik dalam kelasSeorang pengetua mengancam untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap pelajar yang telah merakamkan aksi ghairahnya bersama seorang guru Matematik wanita ketika waktu sekolah.

Pelajar tersebut berjaya merakamkan aksi Cikgu Drago Kamenik, 41, sedang melakukan seks oral kepada seorang lagi guru sebelum memuatnaik video tersebut ke atas talian.

Mereka mendakwa mendengar bunyi rengekan dan dengusan di dalam bilik darjah ketika waktu rehat. Apabila mereka memasuki kelas tersebut, mereka mendapati pengetua itu berada di antara peha guru Matematik, Cikgu Manja Mertelj, 45.

Salah seorang daripada pelajar tersebut berkata: "Kami mendengar bunyi bising dalam bilik darjah ketika rehat. Kami ingat mereka adalah rakan sekelas dan kami hampir tidak percaya apabila melihat perlakuan guru matematik dan pengetua tersebut."

Insiden ini dilaporkan berlaku di sebuah sekolah menengah di Maribor, Slovenia. Siasatan masih dijalankan pihak berkuasa.

Photo credit: CEN
0 Komentar untuk "Pengetua kantoi lakukan oral seks dengan guru Matematik dalam kelas"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info