>>>>>

PARAH!! PASANGAN REMAJA KANTOI TANPA SEURAT BENANG DI TEMPAT AWAM!! (GAMBAR)Seorang pelayar web Stomp, Nur Ilham telah terserempak dengan pasangan ini di tempat letak kereta bertingkat di Blok 34A Lebuh Marsailing sedang memadu asmara dikawasan awam.Apa yang mengejutkan beliau adalah, tindakan remajaperempuan itu yang telah menanggalkan baju dan branya.

Remaja perempuan itu kemudiannya berbaring dan membiarkan tubuhnya diraba oleh si lelaki itu.Beliau berkata : “Ibu saya ternampak pasangan ini pada jam 5 petang ketika beliau sedang menjenguk keluar menanti abang saya pulang ke rumah.“Pada mulanya,pasangan itu hanya berbual-bual sehinggalah mereka mula berciuman.

“Pada ketika itu, kami tidaklah ambil peduli kerana memikirkan itu adalah tempat awam, dan takkanlah mereka mahu lakukan lebih dari itu. Malangnya memang itu yang berlaku apabilamereka mula bercium dengan penuh bernafsu dan si perempuanmula menanggalkan bajudan branya.


‘Terus saya dapatkan kamera dan mula menangkap gambar aksi mereka.“Perempuan itu berbaring di atas lantai yang kotor dan si lelakiitu terus meratah tubuh perempuan itu dengan tangannya.


“Mereka berhenti beberapa ketika sambil memerhati sekeliling, dan peliknya mereka tidak perasan kepada kami. Mereka terus melakukan aksi panas tersebut hampir sejam.“Mujur juga ibu saya rabun jauh, jadi dia tidak dapat memastikan apa yang sedang berlaku sebenarnya.


Sudah menjadi trend sekarang di Singapura apabila banyak pasangan-pasangan berani melakukan aksi-aksi lucah di tempat awam. Ibu bapa harus memantau kegiatan anak-anak mereka.
 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info