>>>>>

Gambar Mayat Robin William Dengan Kesan Jerutan Di Leher Tersebar


Ramai terkedu seketika apabila pemenang Oscar yang juga pelawak terkenal Robin Williams, 63, diumumkan meninggal dunia 11 Ogos lalu.

Paling mengejutkan adalah cara kematian Robin yang memilih untuk mengakhiri riwayat hidupnya dengan membunuh diri.

Pelakon Good Will Hunting, Mrs Doubtfire dan Good Morning Vietnam ini didapati menjerut leher sendiri menggunakan tali pinggang ketika ditemui di kediaman mewahnya di Tiburon, California.
Dalam pada keputusan penuh autopsi belum diumumkan, gambar sijil kematian Robin yang dikeluarkan semalam (20 Ogos) telah disebarkan di internet.


Inilah gambar yang tersebar luas di laman sosial Pelakon Good Will Hunting, Mrs Doubtfire, 63, ini didapati menjerut leher sendiri menggunakan tali pinggang ketika ditemui di kediaman mewahnya di Tiburon, California 11 ogos lalu.

Gambar sijil kematian Robin yang dikeluarkan semalam (20 Ogos) telah disebarkan di internet sebelum keputusan autopsi diumumkan.

Walau pun gambar ini mungkin tak kisah ditatap oleh sesetengah orang namun ia tentu mengganggu emosi keluarga dan peminatnya yang tidak mahu mengenang Robin dalam keadaan begini. - MYNEWSHUB.MY


0 Komentar untuk "Gambar Mayat Robin William Dengan Kesan Jerutan Di Leher Tersebar"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info