>>>>>

Aktiviti Janda 'Teman Sosial' Pemandu Lori Di Kedah TerbongkarALOR SETAR: Dengan bayaran antara RM30 dan RM100, segelintir  wanita berstatus janda dan isteri orang berusia 40-an, sedia menjadi teman sosial kepada pemandu kenderaan itu di negeri ini.

Difahamkan, kadar bayaran bergantung kepada tempoh masa mereka  mengikut pemandu lori. Wanita terbabit juga menawarkan khidmat seks  jika pelanggan sanggup menambah nilai kad prabayar telefon bimbit serta  menanggung makan dan minum mereka sepanjang perjalanan.

Perbuatan tidak bermoral drebar lori tanah dan kontena itu dilakukan  pada waktu malam di bangku belakang tempat duduk pemandu selepas  selesai menghantar barangan ke destinasi tertentu. Kebiasaannya mereka akan berhenti di tepi jalan atau lebuh raya.

Cermin tempat duduk belakang yang digelapkan selain kedudukan lori  yang lebih tinggi daripada kenderaan lain menyebabkan orang ramai tidak menyedari ada pasangan sedang ‘beraksi’ dalam kepala lori berkenaan.

Selain hubungan seks, pelacur lori turut melakukan seks oral kononnya  bagi mengelak pemandu lori mengantuk ketika memandu.

Kegiatan itu didedahkan seorang pemandu lori tanah dikenali sebagai Awang, 53, (bukan nama sebenar) yang mengaku pernah melanggan beberapa janda  dan isteri orang dalam tempoh sembilan tahun lalu.

Menurut Awang, dia terbabit kegiatan tidak bermoral itu selepas seorang rakan sekerja memberikan nombor telefon seorang janda yang pernah  dilanggannya.

“Tanpa berfikir panjang, saya menghubungi janda dikenali sebagai Ayu, 40-an, (bukan nama sebenar) dan dia menemani saya menghantar tanah dari Jitra  ke Kulim. Ayu pandai melayan menyebabkan saya ketagih untuk bersamanya, ” katanya.

Menurutnya, jika menghantar tanah di luar daerah, dia menghubungi pelacur lori yang menunggunya di tepi jalan atau lebuh raya.

Awang yang bekerja sebagai pemandu lori sejak 27 tahun lalu berkata, ramai  janda dan isteri orang dilanggannya membuatkan hubungan bersama isterinya, Wati, 48, (bukan nama sebenar) menjadi renggang.

“Isteri saya bekerja sebagai pembantu kedai makan dan dia langsung tidak  mengesyaki perbuatan itu kerana saya tidak pernah bermalam di luar. Dalam  tempoh sembilan tahun itu saya menjadi ketagih sehingga hubungan dengan isteri dan anak-anak terjejas.

“Saya langsung tak mengendahkan isteri serta anak ketika di rumah,” katanya.

Awang yang kini sudah insaf dan bertaubat, mengakui layanan diberikan janda  dan isteri orang yang dilanggannya itu agak hebat.
0 Komentar untuk "Aktiviti Janda 'Teman Sosial' Pemandu Lori Di Kedah Terbongkar"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info