>>>>>

Peminat Kritik Pakaian Seksi Juliana Evans Ketika Mengikuti Pertunjukan Fesyen Di New York

Tidak dapat dinafikan bahawa wanita kacukan Melayu-Inggeris ini sememangnya memiliki pakej lengkap untuk bergelar seorang model.

Mengambil peluang yang ada, Juliana Evans yang kini sedang melanjutkan pelajaran di Amerika Syarikat dilihat bergiat aktif dalam bidang pertunjukan fesyen.
Terkini, menerusi laman Instagramnya, wanita berusia
24 tahun ini telah memuat naik beberapa keping foto dirinya sebagai model catwalk di MODA 2014.Antara foto ‘seksi’ Juliana Evans yang menarik perhatian ramai
Berkonsepkan busana Timur Tengah, Juliana yang dilihat semakin kurus itu telah menggayakan dress pendek berwarna merah jambu separa peha di pertujukan fesyen terkemuka itu.

Bagaimanapun, foto tersebut telah mengundang komen-komen negatif daripada para peminat apabila busana yang digayakan itu dikatakan terlalu seksi.


Juliana di pertunjukan fesyen MODA 2014

Malah, mereka juga turut mempersoalkan tentang ‘hud’ baju tersebut yang dilihat seperti menyamai dengan konsep bertudung.

Di sebalik kritikan yang diberi, tidak kurang juga ada yang memuji kecantikan semulajadi yang dimiliki oleh Juliana dan memberi kata-kata perangsang kepada si cantik itu untuk kembali bergiat aktif dalam dunia seni apabila dia kembali ke Malaysia nanti.

Jika permintaan para peminat itu direalisasikan kelak, sudah pasti ramai pengarah berpusu-pusu untuk mengikat Juliana sebagai teraju utama filem dan drama mereka bukan?
Al-maklumlah, industri perfileman Malaysia ini sememangnya dahagakan bakat yang mempunyai pakej lengkap seperti Juliana.


sumber:Ohbulan
0 Komentar untuk "Peminat Kritik Pakaian Seksi Juliana Evans Ketika Mengikuti Pertunjukan Fesyen Di New York"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info