>>>>>

Kenapa Johan Sujud Terlalu Lama Ketika Solat..?.Ini Jawapan Ozlynn

Isteri Johan Raja Lawak, Ozlynn sempat berkongsi sekeping gambar suaminya yang sujud terlalu lama ketika solat di laman Instagram miliknya. Pada mulanya, ia menjadi tanda tanya banyak pihak kenapa Johan sujud terlalu lama? Ada juga beberapa pihak yang menyatakan Johan tertidur ketika solat dan Ozlyn mendedahkan keaiban suaminya itu.

Namun begitu ianya adalah salah faham. Johan bukan tertidur. Selain itu, Ozlyn dan Johan abaikan sahaja tuduhan berkenaan. Luah Ozlyn:


Daripada caption, komen dan gambar yang dikongsikan oleh Ozlyn, Johan bukan tertidur tetapi solatnya sedikit terganggu oleh anaknya yang berada dibelakangnya. Nak buat macam mana kan. Semua si kecil memang macam tu. Jadi tak perlulah nak memarahi dia.

Catatan Ozlynn adalah seperti di bawah:

“Xtau nak cakap apa.. tadi elok sembahyang sebelah papa dia.. yang mak dok bukak email check pasal keje.. pastu rasa macam eh lama pulak dua beranak nih solat.. skali tengok ni lah hasil nya.. dapat buat tangkapan.. bukan nak aniaya tapi nak membuktikan gambar ni pada papa dia.. apa kejadian nya.. senyum jek papa dia.. lama sujud ye sayang.. sorry ye.. pasni akan lebih berhati2..”

Anda juga ada pengalaman macam ni jugak ke dengan si kecil? Jom kongsikan dibawah…

Sumber: Instagram Johan Raja Lawak dan Ozlyn
0 Komentar untuk "Kenapa Johan Sujud Terlalu Lama Ketika Solat..?.Ini Jawapan Ozlynn"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info