>>>>>

5 Drama Korea Dengan Adegan Ciuman Terbaik

Penggemar Drama Korea kini semakin menggila banyaknya. Salah satu ciri drama Korea adalah romantisme dari tokoh-tokoh utamanya. Dan romantisme itu sering diungkapkan dalam bentuk ciuman. Beberapa waktu yang lalu, para penggila drama di Korea telah membuat senarai drama Korea dengan adegan ciuman terbaik.

Ini 5 drama Korea dengan adegan ciuman terbaik:


  “Queen In Hyun’s Man”

 Pilihan pertama jatuh pada siri drama Korea milik TVN, "Queen In Hyun s Man" dengan kejayaan 39% suara. Ciuman antara kedua-dua pelakon utamanya, Yoo In Na dan Ji Hyun Woo ini mampu membuat dada penontonnya ikut berdebar saat adegan Yoo In Na berciuman dengan Ji Hyun Woo dengan menjinjitkan kakinya di atas kaki Ji Hyun Woo

 2. “A Gentleman’s Dignity”

 Di kedudukan kedua ada ciuman antara Kim Ha Neul dan Jang Do Gun dalam siri A Gentleman 's Dignity. Kim Ha Neul saat itu sedang bersedih dan Jang Do Gun cuba menghiburnya lantas menciumnya. Suasana romantis dipaparkan dengan bunga sakura yang jatuh di sekaliling mereka. Jang Do Gun menutup ciumannya dengan memberikan jas nya pada Kim Ha Neul. Aww .. so romantic!

 3. “Rooftop Prince”

 Ciuman romantis tidak hanya datang ketika bahagia, sekurang-kurangnya itu juga yang ingin diungkapkan Park Yoo Chun dan Han Ji Min dalam siri Rooftop Prince. Keduanya berciuman lembut dan romantis meski berurai air mata. Ciuman mereka ini berjaya memperolehi 20% undi.

 4. “The King 2 Hearts”

 Di urutan keempat ada Ha Ji Won dan Lee Seung Gi yang berciuman untuk drama mereka, The King 2 Hearts. Uniknya, ciuman mereka ini dilakukan di depan peti sejuk. Seung Gi dan Ji Won mengaut 16% suara.

Mengingat banyaknya penggemar Lie To Me di tanah air, Sidomi menambah satu mata lagi untuk mengisi senarai

5. Lie To Me
Ciuman antara Yoon Eun Hye dan Kang Ji Hwan ini lebih dikenali dengan istilah Cola Kiss. Cola kiss adalah ciuman saat Gong Ah Jung (Yoon Eun Hye) dan Hyun Gi Jun (Kang Ji Hwan) sedang bermain semburan - semburan cola. Keduanya lantas terlibat pandangan intim dan akhirnya berciuman dengan mesranya.

Terima kasih Telah Membaca Artikel Di tabekpuang.blogspot.com- Jika  Artikel Ini Dirasa Bermanfaat Tolong Share Kepada rakan-rakan Anda dan Like Page atau Follow Kami
0 Komentar untuk "5 Drama Korea Dengan Adegan Ciuman Terbaik"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info