>>>>>

11 Gambar Pembedahan Perut Untuk Mengeluarkan Kokain (Gambar Mengerikan)

Seorang lelaki kulit hitam berusaha menyembunyikan kokain untuk mengelirukan pegawai dengan cara menelannya. Kokain di bungkus dengan pembungkus khusus menyerupai kapsul agar mudah di telan, tak tanggung-tanggung lelaki ini menelan lebih dari 1 kg dadah ke dalam perutnya. Namun ternyata aksi ilegalnya tidak berjaya dan menyebabkan nyawanya melayang kerana salah satu butir mengandungi dadah tersebut pecah di dalam perut hingga menyebabkannya over dosis dan mengakibatkan dia mati.

Peristiwa tragis tersebut berlaku pada ketika dia berusaha membawa ubat terlarang ini ke suatu bandar dengan menumpang sebuah pesawat komersil. Para awak kapal dan penumpangpun dibuat terkejut atas kejadian yang menimpanya.

Sesampainya di lapangan terbang destinasi, korban dilarikan ke hospital. Hasilnya cukup mengejutkan ternyata di dalam perutnya tersimpan kokain dalam jumlah banyak. Pasukan dokterpun melakukan pembedahan untuk mengeluarkan benda haram tersebut. Hasilnya cukup mengejutkan, di dalam perut di dapati lebih dari 1kg kokain.

Berikut ini foto-foto proses pengeluaran kokain dari perut korban. Gambar-gambar cukup mengerikan, tidak di anjurkan untuk dilihat oleh orang-orang yang sensitif.


Terima kasih Telah Membaca Artikel Di tabekpuang.blogspot.com- Jika  Artikel Ini Dirasa Bermanfaat Tolong Share Kepada rakan-rakan Anda dan Like Page atau Follow Kami
4 Komentar untuk "11 Gambar Pembedahan Perut Untuk Mengeluarkan Kokain (Gambar Mengerikan)"

saya pernah tengok dalam cerita.. lupa la cerita tu.. serbuk dadah dimasukkan dalam plastik, diikat dan ditelan.. macam tu juga la bentuknya... yacks....

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info