>>>>>

Wanita Gila Ini Melahirkan Anak Sendirian Di Tepi Jalan


China – Seorang ibu yang tidak mempunyai rumah  telah melahirkan anak lelakinya di lorong gelap sebuah pasar raya di daerah Baiyun.
Dengan berbekalkan gunting sahaja, beliau menggunting tali pusat bayinya dan uri dibuang ke dalam tong sampah.Beliau kemudiannya berjalan sehingga lebih 6 KM sambil mengendong bayi yang baru lahir tersebut.
Bayi tersebut langsung tidak dibalut dengan kain oleh wanita tersebut. Orang sekeliling cuba menghulurkan bantuan terhadap wanita tersebut tapi tidak dibenarkan oleh wanita terbabit.
Namun selepas didesak orang ramai,akhirnya bayi tersebut di bawa ke hospital berdekatan.
Namun, wanita itu bertindak keluar dari hospital tersebut selepas kira-kira lima jam berada di sana.
Dia kemudiannya sekali lagi dilihat merayap di sekitar jalan di bandar itu.Malah dia sempat meletakkan bayinya di atas jalan tanpa sebarang alas sewaktu hendak meminum air di dalam lopak berhampiran.Polis dipanggil tidak lama selepas itu bagi membolehkan keadaan wanita dan bayi lelakinya diberikan rawatan sekali lagi di hospital.
Pihak hospital memaklumkan yang wanita tersebut mengalami masalah tekanan jiwa dan mental yang teruk.
Difahamkan wanita tersebut sudah merayap di sekitar bandar Guangzhou sejak beberapa bulan lalu dan hanya memakan sisa-sisa makanan yang dibuang.

Terima kasih Telah Membaca Artikel Di tabekpuang.blogspot.com- Jika  Artikel Ini Dirasa Bermanfaat Tolong Share Kepada rakan-rakan Anda dan Like Page atau Follow Kami...  

0 Komentar untuk "Wanita Gila Ini Melahirkan Anak Sendirian Di Tepi Jalan"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info