>>>>>

Gadis Cantik Penjual Kuih Di Pasar Malam Di Taiwan Menjadi Viral Di Internet


Dalam menjalankan perniagaan, sebaiknya kita boleh memaparkan keunikan dan keunggulan perniagaan kita yang tidak dimiliki oleh pesaing. Itulah nampaknya yang benar-benar dihayati oleh gadis cantik penjual crepes ini.

Daerah Songshan adalah salah satu kawasan pasar malam yang paling ramai di ibu negara Taiwan, Taipei. Banyak sekali peniaga makanan di daerah ini, mulai dari yang normal hingga yang murah.Kemolekannya ini membuat para pengunjung khususnya para lelaki menahan nafas, seperti yang dilihat pada salah satu angle ini

kerana banyaknya peniaga disana, maka tiap-tiap gerai pun harus berlumba-lumba untuk menarik pengunjung. Nah, gadis cantik penjual kuih crepes susu ini menjual kecantikan dan kemolekannya untuk menarik pengunjung. Di samping itu ia selalu ramah melayani ajakan berbual pembeli dan tidak berkebaratan kalau 'tindakan' yang membuat kaum lelaki menahan ludah dirakam oleh kamera.

'aksinya' ini membuat stand-nya selalu ramai pembeli

Tak pelak stan tempat dia berjualan selalu ramai pembeli. Dan foto-foto 'segar' sang gadis cantik yang tidak diketahui namanya ini menjadi sensasi di seantero Taiwan, China dan Hongkong.
(Weibo, IMGS)
0 Komentar untuk "Gadis Cantik Penjual Kuih Di Pasar Malam Di Taiwan Menjadi Viral Di Internet"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info