>>>>>

Gambar: Pasangan Ini Ditangkap Kerana Berasmara Di Pantai Awam

Sepasang kekasih ditangkap oleh polis Florida, Amerika Syarikat (AS), setelah berasmara di pantai. Hal ini dilaporkan seorang nenek yang menelefon polis kerana merasa terganggu dengan aksi pasangan tersebut.


Elissa Alvarez, dan kekasihnya Jose Caballero, bercinta di pantai selama 25 minit. Aksi tidak pantas yang dilakukan oleh mereka ini dilihat oleh banyak pengunjung dan juga anak-anak.
Elissa Alvarez-Jose Caballero
Elissa Alvarez dan Jose Caballero kini meringkuk dalam tahanan kerana perbuatan berakhlak buruk mereka


Ketika mereka sedang asik bergelut di atas pasir dan dibawah teriknya matahari, seorang nenek merasa terganggu melihat perbuatan mereka, nenek ini terus menelefon polis. Tak lama kemudian polis datang dan menangkap pasangan tersebut dengan tuduhan perilaku cabul di tempat umum.

Perlu diketahui, walaupun banyak pengunjung yang melihat aksi Elissa dan Jose, tetapi tidak ada yang menelefon polis.

Beberapa saksi mengatakan bahawa pada mulanya mereka tidur selama berjam-jam. Kemudian ketika bangun, mereka meringkuk untuk sementara waktu dan berasmara selama 25 minit. Ada seorang pengunjung yang merakam aksi mereka namun mereka acuh tak acuh hingga mabuk asmara.

Elissa Alvarez-Jose Caballero
screenshot rakaman video aksi bejat Alvarez dan Caballero yang dirakam oleh seorang pengunjung. Dua sejoli ini cuek saja walau banyak pasang mata tertuju kepada mereka


Pihak polis mengatakan bahawa pasangan ini telah didakwa dengan tindakan cabul dan mereka telah diperintahkan untuk datang ke mahkamah pada Ogos 2014.(Mirror, IB Times, NY Daily News)
0 Komentar untuk "Gambar: Pasangan Ini Ditangkap Kerana Berasmara Di Pantai Awam"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info