>>>>>

Wanita Tersenyum Sebelum Terjun Dari Bangunan


SEREMBAN – “Dia memandang tepat ke arah saya lalu tersenyum sebelum dia bertindak terjun dari atas bangunan itu,” kata saksi kejadian, Mohd Sofian Roslan, 22.

Dalam kejadian kira-kira jam 4.00 petang semalam, mangsa, Loh Kwee Moi, 43, ditemui mati dipercayai terjun dari tingkat atas bangunan enam tingkat kawasan tempat letak kereta di Perhentian Bas Terminal One.
Sofian berkata, sebelum kejadian, dia dan isterinya baharu selesai membeli-belah di Kompleks Beli Belah Terminal One.

“Saya dan isteri kemudiannya ingin menuju ke tempat letak kereta tetapi sempat berhenti seketika di jambatan penghubung antara Perhentian Bas Terminal One dan kompleks terbabit di tingkat dua.

“Waktu itu saya sedang membelek telefon bimbit dan secara tiba-tiba saya terpandang ke arah atas bangunan. Saya nampak seorang wanita dengan kedua-dua tangannya sedang memegang pengadang di tingkat atas seolah-olah mahu terjun.

“Saya cuba menjerit ke arah wanita itu dan menyuruhnya tunggu bagi membolehkan saya menyelamatkannya. Dia mungkin  mendengar jeritan saya dan kemudiannya dia sempat memandang tepat ke arah saya lalu tersenyum.

“Saya menghubungi 999 untuk mendapatkan bantuan namun saya tidak sempat  menyelamatkannya, mangsa bertindak terjun bersama beg tangannya,” katanya.

Katanya, wanita itu dilihatnya seperti mengandung dan berambut pendek.

Sementara itu,  Ketua Polis Daerah Seremban, Asisten Komisioner Zainal Abu ketika dihubungi
mengesahkan menerima laporan kejadian berkenaan, lapor Sinar Harian.
0 Komentar untuk " Wanita Tersenyum Sebelum Terjun Dari Bangunan"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info