>

Heboh..!!.Tersebarnya Gambar Boram "T-ara" Sebelum Pembedahan Plastik

Ahad : 01/04/2012


Salah Seoarng Ahli Kumpulan T-ara Boram dikenali sebagai personel yang berwajah paling comel dengan badannya yang paling kecil. Siapa sangka, wajah comel Boram itu ternyata hasil campur tangan doktor bedah plastik.

Pembedahan plastik memang sudah lazim dilakukan di Korea. Yang paling banyak dibedah tentu kelopak mata agar tak lagi sepet.

Baru-baru ini dengan tersebarnya gambar Boram ketika dirinya masih belum bergabung dengan T-ara. Gambar tersebut diberi tajuk 'Jeon Boram, Hidup yang Berubah  Setelah Pembedahan Kelopak Mata'. Demikian dipetik Soompi, Selasa (27/3/2012)

Dari beberapa gambar tersebut kelihatan perubahan wajah Boram sampai boleh jadi seperti sekarang ini. Dalam gambar pertama terlihat Boram sangat gemuk jika dibandingkan dengan sekarang. Pipinya pun chubby dan matanya sepet

Di gamabar  seterusnyamula kelihatan  wajahnya yang semakin tirus. Mata Boram pun terlihat lebih besar. Komen dari peminatnya pun terus melonjak. "Bagaimana ia boleh jadi begitu cantik?" ujar seorang peminatnya. "Apa rahsianya aku mahu tahu" sambung peminat  yang lain.

berikut adalah gambarnya sebelum pembedahan plastik...cekidot...

Terima kasih Telah Membaca Artikel Di tabekpuang.blogspot.com- Jika  Artikel Ini Dirasa Bermanfaat Tolong Share Kepada rakan-rakan Anda dan Like Page atau Follow Kami

0 Komentar untuk "Heboh..!!.Tersebarnya Gambar Boram "T-ara" Sebelum Pembedahan Plastik"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info