>

Lucu..!!.Juru Gambar Tertangkap Gambar Katak Sedang Mengacuhkan Jari Tengah Kepadanya

Rabu:14.03.2012 Post By : 'DìHätìmü SäYäñg
Ini adalah gambar ketika seekor katak pokok melompat dengan meniru gaya 'Middle fingger' Adele semasa membuat bantahan di Brit Awards, beberapa waktu lalu. Katak tersebut seolah mengarahkan acungan jari tengahnya tersebut ke arah seorang jurugambar yang tak sengaja memotretnya.

Gerakan lucu tersebut ditangkap kamera jurugambar Shikhei Goh (37) di Pulau Batam, Indonesia. Shikhei mengikuti katak pokok itu hingga tiga jam untuk mendapatkan gambar yang terbaik, dan nampaknya hal tersebut membuat haiwan amfibia tersebut kehabisan kesabaran.

"katak dekat rumah saya yang indah untuk di gambar tapi yang satu ini menarik perhatian saya kerana ia terus melompat dari setiap kali saya cuba untuk mengambil dia." katanya, seperti dipetik dari The Sun, Selasa (13/3/2012).

"Ini berubah menjadi sedikit permainan kucing dan tikus tapi setelah tiga jam dengan mengesan secara hati-hati, katak itu nampaknya memberikan jari." Sangat lucu ketika saya melihat kembali gambar. "ujarnya.-the sun-

Terima kasih Telah Membaca Artikel Di tabekpuang.blogspot.com- Jika  Artikel Ini Dirasa Bermanfaat Tolong Share Kepada rakan-rakan Anda dan Like Page atau Follow Kami.....
0 Komentar untuk "Lucu..!!.Juru Gambar Tertangkap Gambar Katak Sedang Mengacuhkan Jari Tengah Kepadanya"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info