>

Lelaki Ini Memotong Kemaluannya Lalu Membuangnya Ke Taman

Khamis:08.03.2012 Post By : Tabekpuang Seorang lelaki rela memotong organ jantinanya kemudian membuangnya ke taman. Lelaki berusia 22 tahun ini didakwa melakukan hal itu kerana ia ingin melakukan pembedahani ganti jantina.

Ia harus menunggu selama 24 jam sebelum akhirnya dihantar ke hospital. ketika petugas medik tiba ia mengatakan tak merasakan sakit sakit yang luar biasa dan membuat si petugas medik itu terkejut.

Ia kemudian harus dibalut dan dijahit sebelum akhirnya meninggalkan hospital dan diminta mencari pertolongan dari pakar psikiatri.

"Lelaki ini berada di usia 20-an dan masuk ke hospital tanpa testikel yang ia potong sehari sebelumnya," demikian kata juru cakap hospital Chesterfield Royal Hospital NHS, Derbyshire, Inggeris. Si juru cakap menolak membuka identiti pesakit.

Dipercayai lelaki ini mengalami gangguan emosional mengenai masalah jantina dan berusaha melakukan tukar jantina sendiri sebelumnya akhirnya membuang buah pelirnya ke taman Queens Park, Chesterfield. "Ini akan membuat matamu menangis hanya dengan memikirkannya. Sejumlah orang kemudian berhenti berjalan-jalan di lokasi itu kerana takut mencari organ itu," demikian kata seorang penduduk tempatan.

2 Komentar untuk "Lelaki Ini Memotong Kemaluannya Lalu Membuangnya Ke Taman"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info