Celebrity

Beginilah Cara Pemakaian Sebahagian Wanita Jepun Ketika Berada Di Tempat Awam

Isnin: 19.03.2012

lihatlah wanita atau gadis di negara matahari terbit jepun ini berpakaian...ntah la apa nak dikata...apa motif mereka ni berpakaian begitu...seksi ke..seksa adalah...jom kita tengok...cekidot..















Terima kasih Telah Membaca Artikel Di tabekpuang.blogspot.com- Jika  Artikel Ini Dirasa Bermanfaat Tolong Share Kepada rakan-rakan Anda dan Like Page atau Follow Kami.....




14 comments

negara mereka ini memang terkenal dengan fesyen yang up-to-date

Reply

hahahahaha...terlampau maju sampai begituh sekali....

Reply

Kalu di Malaysia,lakulah kedai yg jual asid!!!

Reply

apa nak heran sgt ??????
bukannya dyorang takut kene rogol ...
come on laa ... tkyah kemaruk sgt la kn ..
kat thailand pon gini laa ..
sebab jepun nie menjadikan seks sebagai industri/ pekerjaan harian :P

Reply

bila agama tidak dijadikan pegangan hidup.

Reply

meningkat kan lagi kemalangan jalan raya kalau ada kad malaysia

Reply

graphics captor... ptt la negara diaowg byk bencana...

Reply

penyumbang kes rogol!

Reply

sebab tu Tsunami landa Jepun...Thailand pun dah kene...

Reply

baru kena tsunami...jepun kurang kain la...

Reply

itulah syurga mereka

Reply

huh...seksi kan...

Reply

sangat........... hehehe

Reply

Post a Comment

Read more: http://kidx3ll.blogspot.com/2013/05/auto-like-facebook-page-dengan-klik.html#ixzz3EFfcvMzy