>

ANEH | BINATANG BERTUKAR JADI MANUSIA DI THAILAND

Selasa:20.03.2012Ini adalah berita dunia yang hebat layak jadi muka depan mana-mana akhbar di seluruh dunia. Makhluk ini, telah didapati di Thailand, badan yang pelik berbentuk meninggalkan banyak penguasaan di sekitarnya. Jurugambar telah tangkap gambar dengan kamera,.
Sebagai semua misteri baik, ia berlaku jauh dari keajaiban teknologi masyarakat moden di Thailand. Anda boleh melihat banyak rakyat tempatan di latar belakang gambar-gambar ini yang seolah-olah menyembah makhluk yang mereka telah "dijumpai". Keputusan akhir adalah satu adegan yang lebih tidak masuk akal dan bahkan lucu. 


Mari kita beralih kepada subjek utama, atau yang perlu saya katakan objek, siri foto ini badan yang hebat berwarna dan berbentuk makhluk. Terdapat banyak perdebatan tentang apa yang makhluk ini mungkin dan ini adalah yang sebenarnya keindahan misteri, ketidakupayaan untuk menyelesaikan. Ia mungkin beberapa jenis haiwan yang aneh, malah kelihatan seperti makhluk mitos. Jujur saya tidak tahu apa yang perlu berfikir tentang kejadian ini. Foto-foto ini menimbulkan lebih banyak persoalan daripada jawapan ..Terima kasih Telah Membaca Artikel Di tabekpuang.blogspot.com- Jika  Artikel Ini Dirasa Bermanfaat Tolong Share Kepada rakan-rakan Anda dan Like Page atau Follow Kami.....0 Komentar untuk "ANEH | BINATANG BERTUKAR JADI MANUSIA DI THAILAND"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info