450 Wanita Cantik Berbikini Pecahkan Rekor Guiness

Sabtu:10.03.2012 Post By : Tabekpuang 

Parade 450 Wanita Cantik Berbikini Pecahkan Rekor Dunia - Sebanyak 450 wanita berbikini, mengambil bahagian dalam pemecahan rekod Guiness, dalam sebuah parade bikini di Pantai Panama, Florida, Rabu (7/3/2012).

Wanita-wanita cantik yang masih berusia remaja tersebut berasal dari wilayah sekitar, di mana sebahagian dari mereka merupakan penduduk Maine, dan Alaska.

Dengan mengenakan bikini dua keping, para wanita ini, berparade sejauh satu batu, melintasi Pantai Panama, dan mampu mematahkan catatan rekod yang dipegang oleh Pantai Surface Paradise, Australia, yang hanya mampu menghadirkan parade 357 wanita berbikini.

"Ini adalah hari yang paling menyenangkan dalam hidup saya, air mata keluar dari mataku, aku sangat bangga dengan Amerika Syarikat," ujar seorang peserta parade wanita berbikini Pantai Panama, Karly Quinn, seperti dikutip dari Dailymail, Kamis (8/3/2012).

Pada awalnya, pemimpin kota enggan bersetuju parade tersebut, walaupun, parade akan menarik lebih banyak pelancong ke daerah tersebut. Mereka menghawatirkan parade itu akan menyebabkan munculnya hal negatif.

"Kami mempunyai banyak anak-anak kuliah, dan ada banyak hormon yang mengalir di luar sana. Ini akan berakhir dengan tidak baik," ujar anggota Dewan Kota Pantai Panama, Ken Nelson.
Namun ketakutan itu tidak terbukti, bahkan pemecahan rekod tersebut, semakin membuat Kota Pantai panama semakin ternama.
Terimakasih Telah Membaca Artikel Di tabekpuang.blogspot.com- Jika  Artikel Ini Dirasa Bermanfaat Tolong Share Kepada rakan-rakan Anda dan Like Page atau Follow Kami.....

0 Komentar untuk "450 Wanita Cantik Berbikini Pecahkan Rekor Guiness"

 
Copyright © 2014 Tabek Puang - All Rights Reserved
Template By Catatan Info