Celebrity

Tutorial Menukar Nama Facebook Sepuas-Puasnya Bagi Yang Sudah Limit.


ok..Sini saya ada sedikit cara untuk menukar nama facebook bagi mereka yang telah limit atau pun tidak boleh tukar sudah..terus sahaja kita lihat ya...cekedott...

Log in ke Akaun Facebook Anda masing² Dan pergi ke bahagian akaun seting macam ni..


pas itu korang kebahagian tukar nama standad tu yang macam ini dantukar nama anda dahul kepada nama yang mula² skali anda gunakan di Facebook atau yang mana 1 boleh la dalam senarai nama yang perna anda gunakan...seeloknya yang nama pertama la mcm ni...


kalau sudah tukar nama korang,korang masuk ke link ni ya...jangan takut..Klik DI SINI

dan anda akan menjumpai seprti ini...

Klik teruskan untuk meneruskan langkah tersebut...dan jumpa seperti ini..

klik continue selepas itu dan anda akan menjumpai ini...

anda mesti menukar paswodd facebook lama anda kepada yang baru..kalau sudah tukar teuskan sahaja sampai jumpa ini...just continue sahaja ok...jangan takut,pastikan jmpa yang dibawah ini..




selepas jumpa yang di atas nie,koran ada nampak kan disitu ada perkataan ubah.korang klik tu dan akan jumpa macam ini...




kalau Jumpa yang mcm di atas ni,korang Boleh La sudah tukar nama facebook anda dengan apa sahaj yang anda mahukan...nama yang anda ingin tukar tu tidak semestinya pihak facebook sah kan...mungkin ada sebab² tertentu yang di tolak..kalau di tolak cuba je lagi ....takda masalah tu...akhir sekali dia akan mcam ni


Ok..Korang klik log in la kat situ...hasilnya jadi lah...


ok...paham semua...selamat mencuba...kalau ada yang tidak paham just komen je di bawah..ti saya jelaskan...tQ....cekedott...

17 comments

Anonymous mod

hacker ! =3

Reply
Anonymous mod

admin . x bolehh pun

Reply

admin ! knp tk bolehh pon ?

Reply
This comment has been removed by the author.

bahagian mana yang tak boleh..pastikan korang tukar nama korang pi nma asal dulu..bukan nama yg sekarang kamu pakai...

Reply

erghh . tk faham la

Reply
This comment has been removed by the author.

Step ke-2 terakhir tu tak keluar la.. pleaseee mcmana tu ek???

Reply

REALLY NEED HELP, PLS REPLY ASAP, THANKS!

Reply

trik ini FB dah blok..kalau ada trik baru saya akan update juga tu...:)

Reply

Knpa tak oleyh ? Xdapat pown apa yang nak tuh ?

Reply

yg ni dah tak boleh pakai dah..kalau nak pi di website ni..www.likelo.com lihat sana

Reply

TAK BOLEH PUN.. TELL ME WHY ?!!!

Reply

sory..trik ni dah tak bole pakai..

Reply

Post a Comment

Read more: http://kidx3ll.blogspot.com/2013/05/auto-like-facebook-page-dengan-klik.html#ixzz3EFfcvMzy